Maak een feestje van je binnenste

dat is mijn missie

Het is mijn missie om het Enneagramcollege te bezielen,  

zodat jij je essentiële zelf begrijpt!

De binnenkant en de buitenkant. Voor mij de ideale combinatie

Lang draaide mijn leven om het uiterlijk van anderen verfraaien, hun binnenste mooi tot uiting te laten komen. Nu heb ik een mooie opdracht aanvaard van Willem Jan: zijn bedrijf bezielen, want ja... zijn liefdevolle herinnering geef ik graag aan je door. 


null


Ik  ben Marianne, bezielster van het Enneagramcollege en ik geloof dat onze kracht ligt in het luisteren naar onze eigen innerlijke stem en intuïtie. Met vallen en opstaan ben ik de persoon geworden die ik nu ben - intuïtief sterk, en daar kan ik blind op vertrouwen. Ik ben een gelukkig mens, sta positief in het leven en ben in balans. Ik heb leren omgaan met verschillende tegenslagen in mijn leven zoals echtscheiding, borstkanker en het verlies van de liefde van mijn leven Willem Jan.


Ik leef volgens mijn eigen waarden en overtuigingen. Hoe? Na al mijn levenservaringen werden mijn intuïtie en mijn mediamieke gaven steeds sterker. Ik realiseerde me welke enorme kracht gedachten en gevoelens hebben. Ik volgde mijn hart en besloot me persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen.

Ik volgde o.a. de opleiding Enneagram IntegratieKunde “EIK” Coach, Energetic Psychology en Professional Coach bij het Enneagram College onder leiding van Willem Jan van de Wetering. Deze opleidingen zijn getoetst door het KTNO en geaccrediteerd door de beroepsverenigingen BATC en het CAT.  Ik ben aangesloten bij PEP (Platvorm Enneagram Professionals) en de internationale Enneagram vereniging IEA.

Ik werk nu al jaren met heel veel plezier in mijn eigen praktijk en 

heb mij ontwikkeld tot spiritueel coach en bezielster van het Enneagram college.  


Waarom doe ik wat ik doe?


Mijn kennis over de EIK methode met jou delen, coachen, vertalen en ondernemen, dáár liggen mijn passies. 

 Ik wil jou op tijd aan de bel leren trekken, om hulp leren vragen. Er is mij alles aan gelegen om het gedachtengoed van Willem Jan van de Wetering door te geven, ook omdat het zoveel waarde geeft aan iemands bestaan. Stel je voor wat er gebeurt als je weet wie je écht bent en welke kracht er vrijkomt als je leeft vanuit je kern. Dat gun ik iedereen. Er zijn al heel wat coaches en therapeuten opgeleid door Willem Jan en ons  team van trainers. Dat succes zet ik graag voort. 


 

" Omdat ik weet dat het niet altijd even gemakkelijk is om van je binnenste een feestje te maken.

Omdat ik uit eigen ervaring heb geleerd dat wel te doen en ik me hier gelukkig bij voel. Dat zie ik als mijn roeping."


Daar wil ik jou ook bij helpen! 

Ervoor zorgen dat je binnenste fel verlicht wordt. 

Omdat je meer hebt aan het delen van jouw licht met fijne mensen om je heen. 

Samen met mijn groepscoaches we ervoor dat jouw  zelfvertrouwen groter wordt, zodat jij een 

veilige basis hebt om op terug te vallen en de EIK methode voor jou te laten werken.


Want mijn visie is dat iedereen een feestje kan maken van zijn of haar binnenste,  

Ik vind het belangrijk dat je gewoon je leven kunt blijven leiden, maar:

 als je je bewust bent van je enneagramtype, ervaar je minder stress door de vragen die cliënten aan je stellen.


" Een goede relatie met jezelf geeft veel rust in je hoofd en lijf, waardoor je gezonder en gelukkiger je zielsmissie leeft." 


Dát is mijn wens voor jou en waarom ik doe wat ik doe.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, kan ik jou verder helpen en de wereld een beetje mooier maken.


 

Nog niet uitgelezen? Als je wilt, kun je in één van Willem Jan van de Wetering zijn artikelen – nóg meer over het enneagram te weten komen.

Marianne is wijs en ervaringsdeskundig op vele gebieden. Stelt de juiste vragen en vraagt door. Niet bang om de confrontatie aan te gaan, ze heeft een eigen stijl van trainen en gaat niet mee in het drama. Richard